Vergaderlokatie: het Filosofiehotel

Eén van mijn grootste uitdagingen was en is het vinden van vergaderlokaties met dat beetje extra. Het eisenpakket is vaak hoog: centraal gelegen, dicht bij snelweg en liefst ook openbaar vervoer, voldoende parkeergelegenheid, prettige ruimtes, goede service en dan ook graag nog een beetje speciaal.
Want we willen wel goed en makkelijk maar niet in een standaard hotel langs de weg. Met alle respect voor de Van der Valken, Postiljons en AC’s van deze wereld.

Voor niet al te grote groepen (tot pakweg 100) is het Filosofiehotel in Leusden een aanrader. Verscholen in het groen, langs de parallelweg van de A28 is de lokatie zeker centraal. Parkeerterrein voor de deur: check. Uitstraling? Kijk zelf maar.

De buitenkant doet bijna koloniaal aan met het witte hout en rieten dak. Binnen is het modern ingericht met frisse kleuren.  De lounge is prachtig en heeft kasten en kasten vol met boeken. Over filosofie natuurlijk.

Voeg daaraan toe een flinke dosis vriendelijkheid en service en het is bijna de ideale lokatie. Bijna: want het is per openbaar vervoer wel te bereiken maar niet echt makkelijk.
Er is wel een hotel aan gekoppeld: ’s avonds buiten de spits aankomen, ’s ochtends zonder haasten ruim op tijd zijn voor de bijeenkomst. Lijkt me wel weer een uitstekende compensatie voor dat openbaar vervoer.

Alle informatie op http://www.isvw.nl/

Plaats een reactie